TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Négy millió eurós bírsággal sújtották az Amazon internetes áruházat. 

Négy millió eurós bírságot szabott ki a párizsi Kereskedelmi Bíróság az Amazon internetes áruházra, mert csalárd pontokat vett fel az eladókkal kötött szerződéseibe. A bíróság ítélete még nem hozzáférhető.

Az Amazon annyit közölt a Reuters brit hírügynökséggel, hogy „a bíróság a szerződések bizonyos, korlátozott számú pontjáról döntött és azok közül a legtöbbet már az év korábbi szakaszában módosították. Mint mindig, továbbra is azon vagyunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk vevőinknek és kereskedelmi partnereinknek.”

A francia Pénzügyminisztérium fogyasztóvédelmi szervezete fordult az ügyben a bírósághoz.

Az Amazon saját cégcsoportja termékei mellett -– jutalék fejében – rengeteg külső cég termékeit teszi elérhetővé internetes áruházában.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.