1p

2019-ben nyolc szavazattal, most viszont majdnem 20 százalékkal nyert a Fidesz és a KDNP jelöltje.

Szollár Zoltán, a Fidesz és a KDNP jelöltje nyerte a vasárnapi időközi önkormányzati képviselőválasztást Szekszárd 4. számú választókerületében. A voksolást azért kellett kiírni mert a körzet előző képviselője, az ugyancsak kormánypárti Csillagné Szánthó Polixéna a közelmúltban elhunyt.

A fideszes jelölt a hétvégén 719 voksot gyűjtött be, ami a szavazatok 58,27 százalékát jelenti. Fő ellenfele, az Éljen Szekszárd (ÉSZ) jelöltje, Jantner Lászlóné 475 szavazattal (38,49 százalék) szorult mögé. Harmadik helyen Babos László, a Mi Hazánk jelöltje végzett, aki 40 voksot (3,24 százalék) szerzett.

2019-ben ebben a körzetben még nagyon szoros volt a verseny, az elhunyt kormánypárti jelölt mindössze 8 szavazattal kapott többet a magát most is megmérettető Jantner Lászlónénál. A Mi Hazánk színeiben indult Vig Ádám akkor 86 szavazatot kapott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!