<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Brüsszel így gyakorolhat nyomást a magyar kormányra a jogállamisági aggályok miatt.

Az Európai Bizottság még elemzi a magyar helyreállítási tervet

- jelentette ki az Európai Bizottság egyik szóvivője ma Brüsszelben laptársunk, a Privátbankár.hu szerint.

Ez az a dokumentum, amely bemutatja, hogy mire kívánja költeni a magyar kormány az uniós Helyreállítási Alapból Magyarországnak járó vissza nem térítendő összeget.

Egyre borúsabb a viszony. Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének találkozója. (Korábbi felvétel.  MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)  Egyre borúsabb a viszony. Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének találkozója. (Korábbi felvétel. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Hozzátette: a Bizottság hosszabb idejű halasztást javasolhat, ha úgy gondolja, hogy inkább hónapok, semmint napok szükségesek a döntéshez.

A Bizottságnak eredetileg máig kellett volna jóváhagynia a tervet. Paolo Gentiloni gazdaságpolitikai biztos múlt héten utalt arra, hogy a jogállamiság tiszteletben tartásával kapcsolatos szempontokat vizsgálják.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.