<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Bírósági Végrehajtói Kar vezetője ellen nyomozás folyhat: Schadl György és felesége ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezték Hadházy Ákos információi szerint.

A Központi Nyomozó Főügyészség néhány napja a Bírósági Végrehajtói Kar vezetője, Schadl György és felesége ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezte a tulajdoni lapok szerint - tette közzé Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. 

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vezetőjének letartóztatásáról érdemi, hivatalos helyről származó információkat nem tudni, teljes hírzárlat van érvényben az ügyben - pedig ahogy a 24.hu minapi összefoglalójából is kiderül, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is tud az ügyről. Úgy fogalmazott: "valamilyen korrupciós ügy miatt" tartóztathatták le Schadlt. 

Technikai okok miatt... Képernyőkép forrása: drschadlgyorgy.hu
Technikai okok miatt... Képernyőkép forrása: drschadlgyorgy.hu

Hadházy Ákos már kérdezte Polt Péter főügyészt a témában, aki azonban minősített adatokra hivatkozva - alapvetően a büntetőeljárás sikere érdekében - megtagadta a válaszadást. Hadházy most azt írja a Facebookon: a büntetőeljárás ténye a most napvilágot látott zár alá vételek alapján egyértelmű. A képviselő azt is felveti: a Központi Nyomozó Főügyészség illetékességi esetei közül csak a kormánytag megvesztegetése lenne életszerű. Hivatalos tájékoztatás mindenesetre továbbra sem érhető el a hetek óta húzódó ügyben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.