2p

A Bírósági Végrehajtói Kar vezetője ellen nyomozás folyhat: Schadl György és felesége ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezték Hadházy Ákos információi szerint.

A Központi Nyomozó Főügyészség néhány napja a Bírósági Végrehajtói Kar vezetője, Schadl György és felesége ingatlanainak zár alá vételét kezdeményezte a tulajdoni lapok szerint - tette közzé Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. 

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vezetőjének letartóztatásáról érdemi, hivatalos helyről származó információkat nem tudni, teljes hírzárlat van érvényben az ügyben - pedig ahogy a 24.hu minapi összefoglalójából is kiderül, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is tud az ügyről. Úgy fogalmazott: "valamilyen korrupciós ügy miatt" tartóztathatták le Schadlt. 

Technikai okok miatt... Képernyőkép forrása: drschadlgyorgy.hu
Technikai okok miatt... Képernyőkép forrása: drschadlgyorgy.hu

Hadházy Ákos már kérdezte Polt Péter főügyészt a témában, aki azonban minősített adatokra hivatkozva - alapvetően a büntetőeljárás sikere érdekében - megtagadta a válaszadást. Hadházy most azt írja a Facebookon: a büntetőeljárás ténye a most napvilágot látott zár alá vételek alapján egyértelmű. A képviselő azt is felveti: a Központi Nyomozó Főügyészség illetékességi esetei közül csak a kormánytag megvesztegetése lenne életszerű. Hivatalos tájékoztatás mindenesetre továbbra sem érhető el a hetek óta húzódó ügyben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!