3p

Kilencedik alkalommal ismerték el a legsikeresebb vezetőket, és második alkalommal ítélték oda az üzleti példaképnek járó díjat.

Az idén már kilencedik alkalommal megrendezett Bizalom Gálán hét kategóriában ismerték el a sikeres vezetők munkáját, és immár második alkalommal ítélték oda az üzleti példaképnek járó Leader Of The Year díjat, amelyet 2023-ban Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary Zrt. alapító ügyvezetője érdemelt ki.

A Bizalmi Kör Vezetői Klub, a 2011-ben útjára indított vezetői klub ma Magyarország első számú vezetői networkje, ahová kizárólag cégtulajdonosok vagy cégvezetők kerülhetnek be. A szakmai zsűri tagjai az adott terület elismert képviselői, egy-egy beérkezett pályamű általuk képviselt témáját értékelik.

Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, aki a zsűriben a vállalkozási szellem témájáért felelt, a díjátadót követően elmondta, hogy a magyar piacon azoknak a cégeknek a száma, amelyek eljutottak egy bizonyos érettségi szintre – méretben, komplexitásban, nemzetközi versenyképességben – és tőzsdeképesekké váltak, egyre gyarapszik. Míg 2016-ban 300 ilyen céget tartottak nyilván a tőzsdei statisztikák a középvállalati körökben, addig ma már több mint 500 ilyen vállalkozást jegyeznek. A vezérigazgató arról is beszélt, hogy

„a Bizalmi Körben jelen lévő vezetők azt nyilatkozták, ők a cégeiket építik, míg a tőzsde a magyar értékpapírpiacot, hogy legyen miből finanszírozni a vállalkozások növekedési terveit”.

Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója (j) a zsűriben a vállalkozási szellem témájáért felel. Fotó: Bizalmi Kör
Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója (j) a zsűriben a vállalkozási szellem témájáért felel. Fotó: Bizalmi Kör

A két legifjabb díjazott, a 29 éves Hajnal Ádám, „Az év fiatal cégvezetője” kategória győztese, valamint a 31 éves Papp Gábor, a mikrovállalati kategória nyertese abban egyetértettek, hogy hisznek a generációváltásban, és úgy látják, hogy azoknak a vállalkozóknak, akik a rendszerváltás idején kezdtek el építkezni, lassan időszerű lesz átadni a tudásukat és a tapasztalataikat.

A díjazottak névsora

  • Az év fiatal cégvezetője: Hajnal Ádám, Alias Innovations Kft.
  • Az év női cégvezetője: Kiss Krisztina, Ködmön Könyvelőiroda Kft.
  • Digitalizációs különdíj: Dr. Tóka József, Dentalklinik Dr.Tóka Kft.
  • Mikrovállalati kategória: Papp Gábor, Stratos Magasépítő Zrt.
  • Kisvállalati kategória: Glósz Andrea, Glósz és Társa Kft.
  • Középvállalati kategória: Dr. Tóka József, Dentalklinik Dr. Tóka Kft.
  • Nagyvállalati kategória: Markovich Béla, Mapei Kft.
  • Leader of The Year, az abszolút díj nyertese: Kalocsai Zsolt, RSM Hungary Zrt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!