3p

A nyár és a jó idő megérkeztével egyre több időt tudnak a gyerekek is kint tölteni a szabadban, élvezni a kert és a szabadtér adta lehetőségeket. Azonban hamar rá tudnak unni a megszokott játékokra, így érdemes mindig valami újdonsággal szolgálni annak érdekében, hogy egyszerűen le tudja kötni gyermeke vagy unokája figyelmét, és Ön is tudjon szusszanni egy kicsit. Egy egyszerű homokozó és a hozzá tartozó játékok változatosak és szórakoztatók lehetnek kisebbeknek és nagyobbaknak számára egyaránt, mindemellett pedig fejleszthetik képességeiket is.

Miért pont homokozójátékok?

A homokozójátékok fejlesztik a kreativitást, hozzájárulnak a képzelőerő fejlődéséhez, és engedik, hogy a gyerek sokoldalúan kibontakoztathassa és megvalósíthassa azt, amit elképzelt. Egy egyszerű lapát, gereblye és vödör segítségével olyan dolgokat alkothat, amelyre felnőttként sosem gondolt volna. Legyen egy hatalmas kastély, egy vérszomjas szörny vagy egy útvesztő, csak a képzelete szabhat határt annak, hogy mit alkot a szemcsés homokból és milyen eszközök segítségével.

Mindehhez azonban mindenekelőtt lényeges beszereznie egy homokozót, amely lehet négyszögletes műanyag vagy akár kagyló alakú. Nagyon lényeges, hogy homokozó vásárlásakor mindig gondoljon annak lefedésére, és szerezzen be hozzá takarófóliát, takaróvásznat vagy tetőt, mivel így meg tudja óvni mind az időjárás viszontagságaitól, mind a környékbeli állatoktól egyaránt.

A homokozójátékok jellemzői

Ma már számos homokozójáték közül válogathat, nem csak a hagyományos formákat és eszközöket szerezheti be, hanem kedvezhet fiúknak, lányoknak egyaránt. Míg fiúknak vásárolhat játék kotrógépet, markolót, homokmalmot, talicskát vagy dömpert, addig a lányokat meglepheti piknikszettel, főzőkészlettel vagy fagyizószettel egyaránt. 

Amennyiben szeretné megismerni a legújabb homokozójátékok típusait, jellegzetességeit és a megvásárolható szettek tartalmát, valamint szeretné meglepni a család gyermekeit, akkor látogasson el a BestMarkt weboldalára, ahol számos termék közül válogathat.

Megvásárolhatja a termékeket egyesével, de jobban jár, ha szettként veszi, mivel ezek a készletek úgy lettek összeállítva, hogy minden fontosabb elemet tartalmazzanak az önfeledt alkotáshoz és szórakozáshoz. Nem szabad megfeledkeznie arról sem, hogy legtöbb esetben a homok nem tartozik a készlethez, így annak megvásárlásáról is Önnek kell gondoskodnia. Érdemes figyelembe venni a megvásárolt homokozó kapacitását, és felmérni az ideális töltési szintet, majd ennek megfelelően megvenni a homokot, és feltölteni a homokozót a gyerekek nagy örömére.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!