TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A döntésről Hoppál Péter fideszes képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

"Friss hír! Döntött a kormány: Megépül a PMFC új stadionja és befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is!" - vette észre a 444 a fideszes képviselő, Hoppál Péter Facebook-bejegyzését.

A döntés már pár hónapja lógott a levegőben, hiszen Orbán Viktor júliusban adta írásba, hogy Pécs is megkapja a maga új stadionját. Még úgy is, hogy a megyei kormánypárti napilap felmérése szerint az olvasók 60 százaléka volt azon a véleményen, hogy nem kell új sportlétesítmény a városnak. Pécs focicsapata egyébként hosszú vegetálás után most jutott fel a másodosztályba.

A stadionberuházás mellett Pécsen épül a PVSK új sporttelepe, egy nagypályával, 800 fős fedett lelátóval, két műfüves kisméretű labdarúgópályával, egy labdarúgó- és egy egyéni sportágak által használt munkacsarnokkal, valamint egy futófolyosóval. A projektre a kormány 4,5 milliárd forintot adott.

3 milliárd forintból pedig az idősebb Dárdai Pál Akadémia épülhet meg, füves és műfüves edzőpályákkal, műfüves fedett munkacsarnokkal, öltözőkkel, masszázs- és orvosi szobákkal.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.