2020. február 21. 13:22
mfor.hu

Az Mfor podcast első adásának témái között a miniszterelnöki évértékelő, a gazdasági kilátásainkat fenyegető veszélyek és az egészségügyi reform kilátásai szerepelnek. Hallgassák csak!

Elindult az Mfor.hu podcast-sorozata! Az első adás témái:

Orbán-évértékelő 22-edszer - Tényleg megfáradt a miniszterelnök? Mit kerestek egyenruhások a közönségben és mit jelent, hogy Rogán Antal az első sorban ülhetett? Belezöldültek: valós akcióterv jön vagy csak látszatintézkedések?

Hasít a gazdaság, de közeleg a vihar - Meddig járhat még két lépéssel az EU előtt a magyar gazdasági növekedés? Mi lesz, ha megvágják az uniós pénzeket és jogállamisághoz kötik a kifizetéseket? Ha jön a válság, a koronavírus lesz a mérleg nyelve? Csúcson az infláció és padlón a forint - meddig tűr a jegybank?

Nem működhet tovább ilyen botrányosan az egészségügy - Végre tényleg jobban jár anyagilag, aki gyereket vállal? Több évtizedes halogatás után végre történik valami az egészségügyben? Kinek a tyúkszemére lépnek rá a tervezett reformokkal?

Akik beszélgetnek - Baka Zoltán, Csabai Károly, Gáspár András, Székely Sarolta

***

Hogyan hallgassam?

Egyrészt a cikk tetején elhelyeztünk egy lejátszót, ez azonban legfeljebb a gép előtt ülve, a böngészőablakot nyitva tartva lehet alkalmas az adás végighallgatására.

Másrészt az mp3 fájlt is letölthetővé tesszük ezen a linken - így akár már telefonunk zenelejátszóját is használhatjuk.

A legoptimálisabb podcast-élményhez a podkaszt.hu leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

 

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni, ajánlanak is párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Mfor podcast néven! Ha most nem, akkor pár napon belül biztosan - ez nem olyan, mint a koronavírus, beletelhet némi időbe, míg elterjed a különböző platformokon, hogy elindultunk. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

A podcast RSS feedje itt található >>