<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A 26 éves Sahab Zahedi fizetése havonta 24 millió forint, ezzel ő lehet a felcsútiak legjobban kereső játékosa. 

Az orosz–ukrán háború elől Magyarországra menekült iráni válogatott labdarúgó rekordfizetésért hosszabbított egy évvel a Puskás Akadémiával - írja a Blikk.hu az ukrán tribuna.com-ra hivatkozva. Az ukrán lapnak nyilatkozó Viktor Vacko újságíró szerint Sahab a Puskás Akadémia történetében rekordot jelentő szerződést kapott, az egyik legnagyobbat a magyar labdarúgásban.

A felcsúti Sahab Zahedi (elöl) és Varju Benedek, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott MTK Budapest - Puskás Akadémia FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban május 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák SzilárdA felcsúti Sahab Zahedi (elöl) és Varju Benedek, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott MTK Budapest - Puskás Akadémia FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban május 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Zahebi közel 800 ezer eurót (320 millió forint) fog keresni ebben a szezonban, ez több mint 60 ezer euró (24 millió forint) havonta.

Zorja Luhanszktól érkezett 26 éves Sahab Zahedi az orosz–ukrán háború után igazolt Magyarországra, és az elmúlt idényben 8 mérkőzésen 4 gólt szerzett a felcsúti együttesben, ami nem kimagasló eredmény egy csatártól. A kék-sárgáknál mégis úgy döntöttek, hogy egy évvel, 2023. június 30-ig meghosszabbítják a szerződését, amit a csatár elfogadott.

(Blikk.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.