1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az ellenzék szerint most a jelenlegi költségvetési időszakra kellene koncentrálni, mert súlyos eurómilliárdok veszhetnek el a kormány politikája miatt.

Mint arról beszámoltunk, Nagy Márton a minap azt mondta, hogy fel kell készülni az uniós források nélküli létre. A gazdaságfejlesztési miniszter hozzátette: külföldi magántőke-befektetőkkel, illetve a világpiacon fellelhető hitelekkel könnyen lehet pótolni a hiányzó pénzt.

Budapestet 150-180 milliárd forint illetné, ha sikerülne a megegyezés Brüsszellel, ennyire nem lehet magánbefektetőt találni - nyilatkozta az ATV-nek Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes. Mint mondta, "azokat a közszolgáltatásokat amiket például az európai uniós forrásokból próbálunk fejleszteni, mint a víziközmű-hálózat, ivóvizekhez kapcsolódó víztermelő kutak, ezeket egészen biztosan nem lehet az idejövő befektetőknek a nyereségéből megvalósítani. A kettő teljesen máshogy működik". 

Magyarországnak csaknem 14 ezer milliárd forintnyi uniós pénz jár a kohéziós alapból. Ebből eddig 4 ezer milliárd érkezett meg, vidékfejlesztésre - emlékeztet az ATV portálja.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!