<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A „speciális hadművelet” végéig leáll a Novaja Gazeta.

Az orosz médiapiac talán legismertebb független lapja azután döntött így, hogy a Roszkomnadzor, az orosz kommunikációs és médiahatóság másodszor is hivatalos figyelmeztetésben részesítette azért, mert nem jelölt megfelelően cikkében egy, a moszkvai kormány által „külföldi ügynöknek” minősített szervezetet – írja cikkében a Guardian. A Gazeta azzal indokolta a felfüggesztésről szóló döntést, hogy veszélybe került működési engedélye.

A Deutsche Welle is „külföldi ügynök” lett

A Reuters beszámolója szerint szintén hétfőn az orosz igazságügyi minisztérium hivatalosan is bejelentette, hogy felveszi a német Deutsche Welle-t azon sajtótermékek listájára, amelyeket „külföldi ügynöknek” tekint. A Roszkomnadzor március elején hivatalosan is blokkolta a DW oldalát.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.