3p

A fenntarthatóság közös érdekünk. Olyan fejlődést kell biztosítani, ahol a jelen szükségleteinek kielégítése nem befolyásolja negatívan a jövő generációjának életét. Ez az eszme elsősorban a környezetvédelemben és a tudatos fogyasztásban jelent meg. Ipari, mezőgazdasági szinten, de az egyén hétköznapi életében is egyre erősödő tendencia. Ma már egy felelős vállalat sem működhet úgy, hogy ne rendelkezne fenntarthatósági stratégia nélkül. Észre sem vesszük, hogy mennyi energiát használunk úgy, hogy a környezetre nem is gondolunk. Szerencsére egyre több cég dönt úgy, hogy részt vállal a tudatos energiafelhasználásban.

Zöld és energiamentes

A Panatta a fitneszpiac egyik meghatározó és nemzetközileg elismert márkája. Termékeinek széles sorát egy olyan gépcsaláddal bővítette, amely a fenntarthatóság jegyében született. Reagálva a 21. század jelentette energetikai kihívásaira, a Panatta megalkotta az Ecoline-t. Az Ecoline olyan innováció, amely elkötelezett a környezet iránt.

Az új kardiógépek mindegyike energiamentes. Az edzés motorja maga a felhasználó, és mindenkinek lehetősége van egyénre szabott intenzitással edzeni. A gépek nemtől, kortól vagy edzettségi szinttől függetlenül lehetőséget adnak a hatékony edzésre. Az Ecoline szériában három új kardiógépet találunk.

Lépcsőzés és futás

Az Ecoclimber egy háromfokos lépcsőzőgép, amellyel lehetőségünk van a fenék- és lábizmok erősítésére. A hétféle ellenállási szintnek köszönhetően a lépcsőzővel különböző intenzitású tréninget végezhetünk. A gép felszereltségéhez telefon- és tablettartó is tartozik. Az edzés a fékezési rendszernek és az ergonomikus korlátnak köszönhetően egyszerűen és biztonságosan kezdhető és leállítható.

Az Ecoracer egy olyan futópad, amely széles futófelületével, 118 golyóscsapággyal és 60 gumírozott léccel biztosítja az egyenletes és gyors mozgást. A korláton támaszkodva különféle lábtolási pozíciókat vehetünk fel. 7 ellenállási szint: a gyors futástól a toló mozgásig. Az Ecopower egy különleges futógép, a hidraulikus ellenállási rendszernek köszönhetően minden felhasználó számára elérhetővé teszi a teljes mozgástartományt: akár 95 centis lépéshossz is elérhető vele. A háttámla és a csúszásgátló lábtartó segíti a zökkenőmentes kezdést és leállást.

Új dimenzió az edzésben

Az Ecoline gépek karbantartása alacsony költségekkel jár, és mindegyik 7 éves garanciával kerül forgalomba. Csendes működésükkel, egyedi megjelenésükkel és egyszerű, energiamentes használatukkal hamar az edzőtermek sztárjaivá válnak! 
Sokoldalú felhasználásuk miatt egyéni és csoportos edzésekre is kiválóan alkalmasak. A Panatta új, multifunkcionális termékcsaládja nem csak az eredményes edzésben lesz megbízható társ, hanem a fitneszvilág fenntartható fejlődésében is úttörő szerepet vállal. 
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!