<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Értesüléseink szerint a színházat ma lezárták, mert pozitív lett a társulat egyik tagjának tesztje. Hogy ki az érintett személy, azt nem lehet tudni.

A Thália színház jelenleg a Gyilkosság az Orient Expressen bemutatójára készült, de alighanem a premier és a többi előadás is elmarad bizonytalan ideig. 

Úgy tűnik, a karantén után egy újabb problémával kell megküzdeniük a társulatoknak, hiszen hasonló hír érkezett a Vígszínházból is múlt héten, s az Átrium Színházban is koronavírussal diagnosztizálták az egyik stábtagot.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.