1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Belgiumban a koronavírus omikron variánsa válik dominánssá, év végéig az új fertőzések több mint 90 százalékáért lehet felelős ez a változat.

A virológusok arról számoltak be, hogy a december 25-i adatok szerint ugyanannyi új eset jutott az omikron variánsra, mint az ősszel domináns delta mutációra. Az utóbbi két hétben az új variáns futótűzként terjedt el Belgiumban - írja az MTI a belga televízió VTM nevű kereskedelmi csatornája a leuveni és a hasselti egyetemek járványügyi szakértőire hivatkozva.

Lassan a fertőzések 90 százalékáért felelős. Fotó: Depositphotos
Lassan a fertőzések 90 százalékáért felelős. Fotó: Depositphotos

A szakemberek előrejelzései értelmében egy héten belül az új fertőzéseknek akár több mint 90 százalékát is az omikron okozhatja majd.

A belga egészségügyi hatóságok legfrissebb adatai szerint a hét folyamán naponta átlagosan 7011 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba, ami 36 százalékos csökkenést jelent az előző héthez képest.

A járvány kezdete óta 2 038 111-en fertőződtek meg a koronavírussal, és 28 149-en haltak bele a szövődményekbe a 11,5 millió lakosú Belgiumban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!