TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Görögország is visszaállítja a korlátozó intézkedések egy részét, mivel minden korábbinál több új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak.    

Ismét szigorításokat vezet be Görögország a diagnosztizált, új koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése miatt, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Szantorini, Görögország. ( Pexels/Aleksandar Pasaric) Szantorini, Görögország. ( Pexels/Aleksandar Pasaric)

Számos városban és településen, köztük közkedvelt üdülőhelyeken éjféltől be kell zárniuk az éttermeknek és bároknak, közölte Aristotelia Peloni görög kormányszóvivő.

Az érintett szigetek közé tartozik Korfu, Kosz, Kréta, Míkonosz, Rodosz, Szantorini és Zákinthosz, emellett Kateríni, Lárisza, Szaloniki és Vólosz városra, valamint Halkidikí-félszigetre is vonatkozik a tiltás.

A görög kormány ezen felül utazási korlátozásokat vezet be több uniós állam (Svédország, Belgium, Spanyolország, Hollandia, Cseh Köztársaság) polgáraival szemben.

Nekik negatív, három napnál nem régebbi koronavírus-tesztet kell bemutatniuk ahhoz, hogy beléphessenek az országba.

A szigorítás augusztus 17-től lép életbe.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

A görög kormány egyúttal felfüggeszti a nyilvános rendezvényeket, köztük az olyan show-kat és koncerteket, amelyeken a közönség nem ül.

Görögországban a napokban új csúcsra emelkedett az új, diagnosztizált fertőzöttek száma.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.