<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Görögország is visszaállítja a korlátozó intézkedések egy részét, mivel minden korábbinál több új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak.    

Ismét szigorításokat vezet be Görögország a diagnosztizált, új koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése miatt, írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Szantorini, Görögország. ( Pexels/Aleksandar Pasaric)
Szantorini, Görögország. ( Pexels/Aleksandar Pasaric)

Számos városban és településen, köztük közkedvelt üdülőhelyeken éjféltől be kell zárniuk az éttermeknek és bároknak, közölte Aristotelia Peloni görög kormányszóvivő.

Az érintett szigetek közé tartozik Korfu, Kosz, Kréta, Míkonosz, Rodosz, Szantorini és Zákinthosz, emellett Kateríni, Lárisza, Szaloniki és Vólosz városra, valamint Halkidikí-félszigetre is vonatkozik a tiltás.

A görög kormány ezen felül utazási korlátozásokat vezet be több uniós állam (Svédország, Belgium, Spanyolország, Hollandia, Cseh Köztársaság) polgáraival szemben.

Nekik negatív, három napnál nem régebbi koronavírus-tesztet kell bemutatniuk ahhoz, hogy beléphessenek az országba.

A szigorítás augusztus 17-től lép életbe.

A görög kormány egyúttal felfüggeszti a nyilvános rendezvényeket, köztük az olyan show-kat és koncerteket, amelyeken a közönség nem ül.

Görögországban a napokban új csúcsra emelkedett az új, diagnosztizált fertőzöttek száma.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.