TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Aggasztóan alakulnak a koronavírus-járvány számai a világban és a régióban.

Bár Magyarországon csökken az aktív betegek száma, de eközben a környező országokban és a világon is aggasztóan alakulnak a számok - mondta Gulyás Gergely Miniszterlenökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón. Példaként Horvátországot említette, ahol 973 százalékkal nőtt az aktív fertőzöttek száma június 22-e óta.

Gulyás Gergely egy korábbi Kormányinfón. (MTI/Máthé Zoltán) Gulyás Gergely egy korábbi Kormányinfón. (MTI/Máthé Zoltán)

A térségben megfordult a folyamat - összegezte Gulyás Gergely. Ezért az operatív törzs ma is ülést tart és nem zárható ki, hogy szigorúbb intézkedéseket fog hozni. Erre azért van szükség, hogy az elmúlt hetekben megszokott életet tudjuk folytatni. A nyitott határokkal kapcsolatban elmondta, ameddig azok nyitva vannak, lehet külföldre utazni, de mindenkinek azt javasolják, hogy inkább belföldön pihenjen.

Azt illetően, hogy milyen intézkedések, szigorítások jöhetnek szóba az operatív törzs ülésén, és milyen döntések születhetnek, a miniszter nem szeretett volna jóslatokba bocsátkozni, sem intézkedéseket megelőlegezni. Az operatív törzs által meghozott lépésekről várhatóan holnap vagy holnapután lehet bejelentés.

A miniszter újságírói kérdésre válaszolva elmondta, Szerbia esetében is felül fogják vizsgálni a szabad beutazás lehetőségét, melyet a hónap elején adott meg Orbán Viktor. Az operatív törzs ma délutáni, esti ülésén is téma lesz.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.