2018. június 5. 15:00

Nem tud és nem is akar megtanulni ultizni.

A mai Kormányinfón megkérdeztük Gulyás Gergelytől, hogy tud-e ultizni. Emlékezetes mondása volt pár éve Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy aki Magyarországon kormányfő akar lenni, annak egyebek mellett tudnia kell ultizni.

Lázár János például mostanában kezdett el megismerkedni e kártyajátékkal. Facebook-oldalán posztolt videójában be is mutatta kártyaasztal társaságát. Egy korábbi Kormányinfó alkalmával tőle is megkérdeztük, hogy az orbáni elvárások miatt kezdett-e el ultizni. Lázárt egy időben ugyanis lehetséges utódként emlegették a kormányfői poszton. A Miniszterelnökség korábbi vezetője szerint azonban erről nincs, nem volt szó.

Fotó: MTI Fotó: MTI

Gulyás Gergely a Fidesz fiatalabb generációjába tartozik, tehetségét senki nem vitatja. Egyes vélemények szerint idővel akár miniszterelnök is lehet belőle. Ha így lesz, akkor egy feltételnek biztos nem fog megfelelni: Gulyás ugyanis nem tud ultizni. Ezt ő ismerte el kérdésünkre a mai Kormányinfón. Azt is elárulta, hogy nem is tervezi újabb kártyajáték szabályainak elsajátítását. Végül kérdésünkre, hogy akkor nincsenek miniszterelnöki ambíciói, megerősítette, hogy nincsenek.

Gulyás egyébként a negyedik Orbán-kormány megalakítása előtt nyilatkozta, hogy nem akar miniszter lenni. Ma ő a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.