<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A miniszter az önálló egészségügyi minisztérium tervére is nemet mondott.

Az önálló egészségügyi minisztérium kapcsán a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott, hogy ez csak a baloldali kampány része volt, ilyen biztosan nem lesz. Az önálló oktatási tárcával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy teljesen önálló oktatási minisztérium nem lesz, de elképzelhető, hogy adott esetben a tárca kikerül az EMMI irányítása alól.

Gulyás Gergely emellett megismételte, hogy a kormányzat felállásáról a miniszterelnök tart majd részletes tájékoztatót, de minden elképzelhető. A Kormányinfón egyébként szóba került az is, hogy a május 16-val kezdődő héten választja meg az Országgyűlés a miniszterelnököt, a kormányfő megválasztása után pedig egy-két nappal megalakul az új kormány.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.