3p

A gyerekek is igénylik, hogy saját környezetük az ő stílusukat tükrözze. Mivel ők még a mesék világában élnek, ezért legjobban ehhez a világhoz vonzódnak. Ezenkívül a legtöbbjüknek nagyon kedvesek az állatok is. Egy biztos: mindannyian szívesen látnának a falról visszaköszönő kép formájában egy számukra kedves figurát. A rendelkezésre álló falfelület pedig nem kevés, talán azt is leszögezhetjük, hogy a régi papírposzterek kora már lejárt. Sőt, sosem volt esztétikailag túl mutatós megoldás.

Témaválasztás

A gyerekek határtalan fantáziájának és a világháló végeláthatatlan információszabadságának köszönhetően azt is mondhatjuk, hogy nincsenek határok. A mesehősök világa is kiszélesedett, hát még a róluk letölthető képek száma! Továbbá tökéletes felbontásban, profi fotósok által készített állatos képekhez is egyszerűen hozzájuthatsz. Egyszóval szinte bármihez, a lehetőség adott.

A tervezés kapcsán, ha elakadnál, a közösségi oldalon feltett kérdéseidre pillanatok alatt özönlenek majd a válaszok. Ha mégis falakba ütköznél, a vászonképkészítők már a keresésben is a segítségedre lesznek. A még jobb hír, hogy szinte bármiről lehet vászonképet készíteni.

Minőségi paraméterek

Az egész otthonunk tekintetében minőségi elvárásokat támasztunk, kifejezetten így van ez a gyerekszoba területén. Maximálisan szép dekorációs elem, amely modern, tehát attól, hogy a gyerekszobába kerül, még az egész lakás dísze is lesz. Semmiféle káros vegyszert nem tartalmaz, így egészségügyi problémát sem okozhat. Latex technológiával felületkezelt, ennek köszönhetően strapabíró. Ellenáll a repkedő játékoknak, illetve a fröccsenő üdítőitaloknak is. Nedves ronggyal egyszerűen tisztítható. A képek kialakításának köszönhetően könnyedén bármikor új helyet kaphatnak a falon.

Megjelenésük

A témaválasztás mellett még sokat dob a latba a vászonkép megjelenése is. Beszélhetünk ebben az esetben természetesen a kép méretéről, valamint arról, hogy az álló vagy fekvő stílusban kerül kialakításra.

Ezek az általánosabb tulajdonságok, ezenkívül még van sok más is. A Vászonkép Szalon vászonfotó ötletei között már a többrészes alkotások is helyet kapnak, és ezek akár eltérő méretekből is állhatnak. De több fénykép alapján akár mozaik- vagy montázsstílusú megjelenítés is lehetséges a sok egyképes megoldás mellett.

A vászonképek világa sokkal nagyobb, és az abban rejlő lehetőségek száma sokkal több, mint gondolnád. Jellemzően amint egy otthonban egy vászonkép jelenik meg az egyik falon, azt hamarosan újabb és újabb emléket vagy kedvelt figurát ábrázoló megoldások követik. Gyermekek esetében azért kifejezetten jó választás, mivel a vászonképet már gyerekkorában megszereti. Így hozzánő, így egész életében végig fogja kísérni ez a stílusos és egyedi dekorációs megoldás. Most a gyerekszobája, majd a saját otthona és lehet, hogy később gyerekei környezetében is találkozik vele.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!