<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A gyerekek is igénylik, hogy saját környezetük az ő stílusukat tükrözze. Mivel ők még a mesék világában élnek, ezért legjobban ehhez a világhoz vonzódnak. Ezenkívül a legtöbbjüknek nagyon kedvesek az állatok is. Egy biztos: mindannyian szívesen látnának a falról visszaköszönő kép formájában egy számukra kedves figurát. A rendelkezésre álló falfelület pedig nem kevés, talán azt is leszögezhetjük, hogy a régi papírposzterek kora már lejárt. Sőt, sosem volt esztétikailag túl mutatós megoldás.

Témaválasztás

A gyerekek határtalan fantáziájának és a világháló végeláthatatlan információszabadságának köszönhetően azt is mondhatjuk, hogy nincsenek határok. A mesehősök világa is kiszélesedett, hát még a róluk letölthető képek száma! Továbbá tökéletes felbontásban, profi fotósok által készített állatos képekhez is egyszerűen hozzájuthatsz. Egyszóval szinte bármihez, a lehetőség adott.

A tervezés kapcsán, ha elakadnál, a közösségi oldalon feltett kérdéseidre pillanatok alatt özönlenek majd a válaszok. Ha mégis falakba ütköznél, a vászonképkészítők már a keresésben is a segítségedre lesznek. A még jobb hír, hogy szinte bármiről lehet vászonképet készíteni.

Minőségi paraméterek

Az egész otthonunk tekintetében minőségi elvárásokat támasztunk, kifejezetten így van ez a gyerekszoba területén. Maximálisan szép dekorációs elem, amely modern, tehát attól, hogy a gyerekszobába kerül, még az egész lakás dísze is lesz. Semmiféle káros vegyszert nem tartalmaz, így egészségügyi problémát sem okozhat. Latex technológiával felületkezelt, ennek köszönhetően strapabíró. Ellenáll a repkedő játékoknak, illetve a fröccsenő üdítőitaloknak is. Nedves ronggyal egyszerűen tisztítható. A képek kialakításának köszönhetően könnyedén bármikor új helyet kaphatnak a falon.

Megjelenésük

A témaválasztás mellett még sokat dob a latba a vászonkép megjelenése is. Beszélhetünk ebben az esetben természetesen a kép méretéről, valamint arról, hogy az álló vagy fekvő stílusban kerül kialakításra.

Ezek az általánosabb tulajdonságok, ezenkívül még van sok más is. A Vászonkép Szalon vászonfotó ötletei között már a többrészes alkotások is helyet kapnak, és ezek akár eltérő méretekből is állhatnak. De több fénykép alapján akár mozaik- vagy montázsstílusú megjelenítés is lehetséges a sok egyképes megoldás mellett.

A vászonképek világa sokkal nagyobb, és az abban rejlő lehetőségek száma sokkal több, mint gondolnád. Jellemzően amint egy otthonban egy vászonkép jelenik meg az egyik falon, azt hamarosan újabb és újabb emléket vagy kedvelt figurát ábrázoló megoldások követik. Gyermekek esetében azért kifejezetten jó választás, mivel a vászonképet már gyerekkorában megszereti. Így hozzánő, így egész életében végig fogja kísérni ez a stílusos és egyedi dekorációs megoldás. Most a gyerekszobája, majd a saját otthona és lehet, hogy később gyerekei környezetében is találkozik vele.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.