2p

A közmédia Kunigunda úti székházának épületére vetítették ki péntek délután a 444.hu karaktergyilkosságokról szóló dokumentumfilmjét, a Valótlanult.  

A Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által szervezett demonstráción a közpénzből finanszírozott kormányzati propaganda és a lejárató kampányok ellen tüntettek. A demonstráción felszólalt Juhász Péter, aki szenvedő alanya volt a kormányzati propaganda által elkövetett karaktergyilkossági kísérletnek. 

„Ha némán és tétlenül tűrnénk a propaganda ámokfutását, akkor előbb-utóbb némán és tétlenül kellene tűrnünk a valódi erőszakot és a koncepciós pereket is” – írta az esemény után a közösségi oldalán Hadházy Ákos. A politikus szerint a karaktergyilkosságoknak nem az a fő célja, hogy megtörje a konkrét áldozatokat, hanem hogy elrettentse a valódi ellenzéki politizálástól azokat, akikben felmerülne, hogy megpróbálnak valamit tenni a hatalom ellen.

A független országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy „egy embert le lehet járatni, meg lehet taposni, ki lehet rúgatni az állásából, be lehet börtönözni, meg is lehet gyilkolni, de sok tízezer emberrel nem lehet ugyanezt megtenni.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!