<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A képviselő Gödön járt, ahol az állami adatközpont helyett csak egy betonszarkofágot talált.

Hadházy posztját így kezdi,

Tudom, hogy önök csak egy bedeszkázott ablakú betonszarkofágot látnak a képeken, de elvileg ez itt egy hatalmas szerverpark. Elvileg itt kellene tárolni a magyar állam összes fontos adatát, de ahogy látják, annyi adat van csak ott, amennyi a kis konténerben kucorgó biztonsági őr telefonján elfér.

Emlékeztetett rá, hogy az alapkőletétel 2016-ban volt, Tuzson Bence és Kara Ákos képviselők részvételével, és 2017-re már készre ígérték a beruházást.

A képviselő szerint így két lehetőség van:

 erre a szerverparkra vagy baromi nagy szükség lenne, de akkor miért nem épült meg 5 év alatt sem az egy év helyett; vagy semmi szükség nincs rá, de akkor miért akartak elszórni erre 16 milliárdot?

A képviselő posztját azzal zárja, hogy az ügyben kérdéssel fordult a kormányhoz, de erre nem kapott választ.

Hadházy Ákos egyébként videót és készített a helyszínen:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.