1p

Csaknem 8 millió forintnyi pályázati pénzt költöttek pár „tájelem” rekonstrukciójára.

Két faasztal négy darab fapaddal, mellette körülbelül 200 facsemete csaknem 8 millió forintért – ezt találta Hadházy Ákos a Somogy vármegyei Tengőd határában. A független országgyűlési képviselőnek a település jegyzője megerősítette, tényleg ennyi a teljes projekt.

Hadházy emlékeztet, a település polgármestere még 2020-ban saját gyerekeinek értékesített egy, a szakértői vélemények szerint jóval értékesebb ingatlant 5,9 millió forintért, ami után hűtlen kezelés miatt áll bíróság előtt.

A projekt értéke kísértetiesen emlékeztet Almási Éva és Márkus László legendás, Mi kerül ezen a fotelon 7200 forintba? című kabaréjelenetére.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!