2p

A független képviselő ezúttal a Rózsadombon talált érdekességet.

A képviselő posztja szerint:

ezt a lenyűgöző panorámájú rózsadombi, 3500 négyzetméteres telket ugyanaz a cég vette meg, mint amelyik a Rogán Barbara falujában, Dédestapolcsányon található kastélyt és a körülötte fekvő földeket. Vajon véletlen-e, hogy a Dunai Fedélzet Zrt-ben pedig olyan alakok az érdekeltek, akik Rogán belvárosi polgármestersége alatt egy sor ingatlanhoz jutottak mélyen áron alul?

Hadházy Ákos ezután a következő felvetéssel folytatta posztját:

a fenti különös egybeesések alapján még akkor is hajlamos lenne igaznak vélni az információt, miszerint strómanok vettek hatalmas rózsadombi telket 718 milliós kikiáltási áron a propagandaminiszternek, ha az ember nem ismerné Tónit, Barbarát, Ádámot és az eddigi működésüket. Még egy hasonlóság: Dédestapolcsányon az azóta Mészároshoz került, akkor még állami Budapest Bank segítségével vásárolt volna Rogán harmadik felesége földeket- a bankban akkor Rogán korábbi alpolgármestere Puskás András volt a vezérigazgató-helyettese.

Végül hozzátette, a mostani rózsadombi telken pedig az MKB egymilliárdos jelzáloga látható. A képviselő posztjához több képet is csatolt, így pontosan látható, melyik telekről van szó.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!