2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy olyan fotóra bukkant, ahol a köztársasági elnök a lombkorona nélküli lombkoronasétányt megálmodó polgármester feleségével együtt mosolyog a lencsébe.

Ő egy kicsit karcosabban fogalmaz: "Novák Katalin a lombkoronás polgármester felesége mellett vigyorog. Három eset lehetséges: nem tudja, ki áll mellette, arcára fagyott a vigyor (ez a legvalószínűbb), vagy szándékosan akarják legalább Nyírmártonfalván rehabilitálni a Filemon családot" - írja Hadházy Ákos politikus legfrissebb Facebook-posztjában.

Majd így folytatja: "Érdekes viszont, hogy a Fidesz hogyan próbálja menteni a menthetetlent ahelyett, hogy egyszerűen kirúgná Filemont és Tasó képviselőt, akinek szintén lett egy lombkorona sétánya, csak annyival szerencsésebb a polginál, hogy legalább egy csenevész ültetett erdőcske van körülötte".

Hadházy azt is észrevette, hogy Filemon Facebook-posztjai már nem nyilvánosak, Tasó oldaláról pedig eltűntek a Filemonnal közös képek…

"Viszont a minap propaganda cikk jelent meg Tasó fantasztikus (iszonyatosan ciki) facsemetés 'lombkorona sétányáról'. Ebből megtudhatjuk például, hogy a csenevész telepített erdőcskébe méregdrágán telepített gagyi fatákolmányával vállalásai között kiemelt helyen szerepel a vidéken élők érdekeinek képviselete, többek között az erdők közjóléti funkcióiból kiszorultak hátrányának megszüntetése" - teszi hozzá a képviselő.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!