<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Engedni látszik az ország a folyamatos nyomásnak, így 2020 márciusa óta először mehetnek majd a turisták.

Megegyezés született Washington és az Európai Unió között, hogy az Egyesült Államok feloldja az oltottak számára az uniós állampolgárokra vonatkozó, 2020 márciusa óta fennálló beutazási korlátozást – írja a 24.hu a Politico értesülésére hivatkozva. Az engedmény előreláthatóan a schengeni országok és az Egyesült Királyság állampolgárait érinti majd.

(Fotó: Pixabay)(Fotó: Pixabay)

Az EU amerikai nagykövete, Sztavrosz Lambridisz ugyancsak azt írta a Twitteren, hogy reméli, hamarosan pozitív döntés születik az ügyben, és a cikk szerint akár már hétfőn bejelentés várható. Hétfő délután aztán több sajtótermék, köztük a CNN és a Guardian is arról írt, hogy a korlátozást novemberben oldhatják fel. Nem sokkal később a Fehér Ház is közölte, hogy 33 ország állampolgárai mentesülnek a korlátozás alól, amennyiben az utazás kezdete előtt igazolni tudják, hogy be vannak oltva és rendelkeznek három napnál nem régebbi, negatív Covid-teszttel.

(24.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.