1p

Az összeg forrásáról semmi sem deríthető ki.

Legalább nyolcmilliárd forint érkezett az elmúlt években a kormánypárti influenszereket foglalkoztató, illetve a Fidesz érdekében kampányokat folytató szervezetekhez úgy, hogy az összeg forrásáról semmi sem deríthető ki – írja a 24.hu.

A lap hivatalos beszámolók alapján összeszedte, hogy mennyi beazonosíthatatlan forrás érkezett az utóbbi években Fidesz-közeli Civil Összefogás Fórumához (CÖF), a Megafonhoz és pár kisebb Facebook-oldalhoz.

A Békemenetet is szervező CÖF mögött álló Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) az állami cégek (pl. Szerencsejáték, MVM) busás támogatásai mellett több mint 2 milliárd forintot kapott magánszemélyektől, akik nevét nem tüntették fel a bíróságon leadott beszámolójukban.

A 2019-es önkormányzati választás után pár hónappal megalapított Megafon három év alatt több mint 5 milliárd forintot kapott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!