<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A rendelkezésre Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán. 

2021. augusztus 20-22 között az Országos Kórházi Főigazgatóság utasítására az oltások beadása országos szinten szünetel - olvasható a Honvédkórház oldalán. A döntésre Kunetz Zsombor hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán

A hosszú hétvégén oltás sem lesz. A hosszú hétvégén oltás sem lesz.

A tájékoztatás szerint azok, akiknek erre az időszakra lenne időpontja, soron kívüli időpontot kapnak a következő hétre. 

hirdetés

Az egészségügyi szakértő szerint 

"el kellene már döntenie a miniszterelnöknek, hogy a celebkedés - ideértve az összes foci-, vallási eseményt, na meg az elengedhetetlen tűzijátékot - a fontos, vagy az oltások beadása." 

Ha az utóbbi, akkor ugyanis főleg nem kellene leállítania az oltóközpontokat, ha már ott kell beadni az oltásokat. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.