3p

Igazán különleges gasztronómiai élményben lehet részük azoknak, akik Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének esztergomi luxusszállodájában vendégeskednek, ugyanis a hotel éttermébe Mészáros Lőrinc pékségéből is érkeznek a minőségi termékek.

A Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomban nem csak aludni lehet, hanem természetesen egy luxusétterem is nyílt a szállodában, ahol elegáns környezetben fogyaszthatnak a vendégek.

A hazai ízek és a nemzetközi trendek egyaránt jellemzik a kínálatot, az étterem látványkonyhája betekintést nyújt a kulisszák mögé, így téve még izgalmasabbá az élményt.

- szól a szálloda éttermének bemutatkozása.

Az étterembe pedig nem akárhonnan érkeznek a minőségi termékek. A Vál-Völgye Pékség a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a fogások mellé az ő termékeiket szolgálják fel. 

Amikor elindítottuk a pékséget, akkor az vezérelt minket, hogy az éttermeknek és a hoteleknek kiváló minőségű termékeket szállítsunk. Ha van pár szabad napotok, és pihenni szeretnétek, akkor nézzétek meg a nyitási ajánlatot náluk, és egyetek vadkovászos kenyeret vagy egy vajas kiflit reggelire. A vendégek ma már joggal várják el, hogy az étkezéseknél is meglegyen a "HŰHA" élmény

- számol be büszkén a Vál-Völgye Pékség.

Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Hernádi Zsolt drukkolnak. (MTI Fotó: Illyés Tibor)
Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Hernádi Zsolt drukkolnak. (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Nos, az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozik. A friss pékáru gyártásával foglalkozó cég csak tavaly nyáron jött létre, 2020-ban így 63,3 millió forint árbevétel mellett 4,5 millió forint nyereséggel zárt.

Az új szállodáról lapunk írta meg, hogy talán az első olyan luxusszálloda, amely építési költségeinek jelentős részét a Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által a Kisfaludy-pályázatokon kiosztott, vissza nem térítendő közpénz-milliárdok fedezték. A 2,8 milliárd forintos támogatást a Solva Property Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. kapta az MTÜ-től.

A Solva Property konkrétan a Solva Magántőkealap tulajdonában van, ami a Gran Private Equity Zrt. által kezelt magántőkealap. A Gran Private Equity pedig Hernádi Zsolt többségi érdekeltsége, a cég tavaly 310 millió forintos forgalom mellett 149 millió forintos nyereséggel zárt, amit a tulajdonosok számára osztalék formájában ki is fizetnek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!