<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Igazán különleges gasztronómiai élményben lehet részük azoknak, akik Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének esztergomi luxusszállodájában vendégeskednek, ugyanis a hotel éttermébe Mészáros Lőrinc pékségéből is érkeznek a minőségi termékek.

A Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomban nem csak aludni lehet, hanem természetesen egy luxusétterem is nyílt a szállodában, ahol elegáns környezetben fogyaszthatnak a vendégek.

A hazai ízek és a nemzetközi trendek egyaránt jellemzik a kínálatot, az étterem látványkonyhája betekintést nyújt a kulisszák mögé, így téve még izgalmasabbá az élményt.

- szól a szálloda éttermének bemutatkozása.

Az étterembe pedig nem akárhonnan érkeznek a minőségi termékek. A Vál-Völgye Pékség a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a fogások mellé az ő termékeiket szolgálják fel. 

Amikor elindítottuk a pékséget, akkor az vezérelt minket, hogy az éttermeknek és a hoteleknek kiváló minőségű termékeket szállítsunk. Ha van pár szabad napotok, és pihenni szeretnétek, akkor nézzétek meg a nyitási ajánlatot náluk, és egyetek vadkovászos kenyeret vagy egy vajas kiflit reggelire. A vendégek ma már joggal várják el, hogy az étkezéseknél is meglegyen a "HŰHA" élmény

- számol be büszkén a Vál-Völgye Pékség.

Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Hernádi Zsolt drukkolnak. (MTI Fotó: Illyés Tibor)Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Hernádi Zsolt drukkolnak. (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Nos, az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozik. A friss pékáru gyártásával foglalkozó cég csak tavaly nyáron jött létre, 2020-ban így 63,3 millió forint árbevétel mellett 4,5 millió forint nyereséggel zárt.

Az új szállodáról lapunk írta meg, hogy talán az első olyan luxusszálloda, amely építési költségeinek jelentős részét a Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által a Kisfaludy-pályázatokon kiosztott, vissza nem térítendő közpénz-milliárdok fedezték. A 2,8 milliárd forintos támogatást a Solva Property Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. kapta az MTÜ-től.

A Solva Property konkrétan a Solva Magántőkealap tulajdonában van, ami a Gran Private Equity Zrt. által kezelt magántőkealap. A Gran Private Equity pedig Hernádi Zsolt többségi érdekeltsége, a cég tavaly 310 millió forintos forgalom mellett 149 millió forintos nyereséggel zárt, amit a tulajdonosok számára osztalék formájában ki is fizetnek.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.