1p

Pár nappal a parlament őszi ülésszaka előtt még elvonulnak a képviselők tanácskozni.

„Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!” – felkiáltással hívta kihelyezett frakcióülésre a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőit Kocsis Máté. Az őszi politikai nagyüzemet hagyományosan a kötcsei piknikkel indítja be a Fidesz, majd pár nappal a parlament őszi ülésszaka előtt még elvonulnak a képviselők tanácskozni. Két év után visszatér a Fidesz Esztergomba, és a Hernádi Zsolt Mol-vezér érdekeltségébe tartozó, közpénzmilliárdokból felépült Grand Hotel Esztergom ad otthont a kormánypártok szerdán kezdődő, kétnapos frakcióülésének - írja a Telex.

Grand Hotel Esztergom Fotó: Mester Nándor
Grand Hotel Esztergom Fotó: Mester Nándor

Szerda délután érkeznek a képviselők, miniszterek, kormányközeli elemzők, médiaszereplők a négycsillagos szállodába, ahol este, zárt körben tart eligazítást Orbán Viktor. A februári balatonfüredi frakcióülésen a miniszterelnök beszédében például az ellenfelek közé sorolta Soros György és a nemzetközi spekulánsok mellett Joe Biden amerikai elnököt, „a háborúpárti brüsszeli bürokratákat és háborúpárti politikusokat”, valamint „a Gyurcsány vezette dollárbaloldalt”.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!