2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Mol-vezérnek az volt a baja, hogy miért a Corvinus diplomaosztóján beszélt Jaksity arról, amiről.

Ahogy arról mi is írtunk, Jaksity György közgazdász a Corvinus Egyetem diplomaosztóján igen éles szavakat mondott, egyebek mellett „haveri kapitalizmusról” is beszélt, valamint arról, hogy „Magyarország beteg demokrácia”, majd felszólította az egyetem végzőseit arra, hogy harcoljanak a valós demokráciáért. A teljes beszéd itt található meg:

A HVG cikke szerint a jelentős kormányzati támogatást élvező Mathias Corvinus Collégium (MCC) esztergomi fesztiválján Hernádi Zsolt így fogalmazott,  

mindenkinek szíve joga, hogy elmondja a véleményét, ha nagyobb publikumot akar, akkor hívjon össze egy sajtótájékoztatót. Ami viszont a Corvinuson történt, hogy a diplomaosztót valaki erre használja fel, az ízléstelenség.

A Mol elnök-vezérigazgatója szerint Jaksity megnyilvánulása olyan volt,

mintha valakit meghívnék az esküvőmre, buzdító beszédet mondani, és arról beszélne, hogy itt a világvége, és lépjetek be a politikai pártomba, mert majd én megváltoztatom. Ilyet nem lehet csinálni, az volt a felkérés, hogy mondja el a fiataloknak, miért jó közgazdásznak lenni, de nem ez történt, ami sajnálatos.

(HVG)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!