1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Független Benzinkutak Szövetsége várja majd a kormányfőt a kordonnál.

A Független Benzinkutak Szövetsége 2023 november 13-án, hétfőn, 12.00 órakor, a 1014 Budapest, Színház utca 1. szám alatt a Budai Várban a kordonnál petíció-kérelmet nyújt át Orbán Viktornak a kis benzinkutak helyzetével kapcsolatban.

A szerkesztőséghez eljuttatott közleményben nem jelölik meg, hogy a petícióban mi szerepel, de minden bizonnyal az extraprofitadó szabályainak átírása miatt fordulnak a miniszterelnökhöz. 

A Karmelitánál szeretnék átadni a petíciót. Fotó: Wikipedia
A Karmelitánál szeretnék átadni a petíciót. Fotó: Wikipedia

Korábban ugyanis azt mondták, hogy mivel 2024. január 1-től a legnagyobb bevételű benzinkutak terhe másfél százalékkal csökken, a kisebbeké viszont hússzorosára fog nőni, ezért petíciót nyújtanak át. Egri Gábor, az FBSZ elnöke szerint ez az intézkedés 32 milliárd forintot vesz el a vidéki üzemanyag-ellátásban kulcsszerepet játszó, zömmel családi tulajdonú kisebb kutaktól.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!