1p

Meghatározó erő akar maradni egy kormányváltás idején is a jelentősen meggyengült MSZP. Komjáthi Imrét, a párt társelnökét erről is kérdeztük az ATV napi adásában, fontos munaerőpiaci és társadalmi kérdések mellett.

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) két-három éves kompetenciafelmérést szeretne, amit kulcsfontosságúnak tart egy méltányosabb gazdasági növekedés kialakulásában – erről is beszélgettünk Komjáthi Imrével, a párt társelnökével az ATV adásában.

Komjáthi elmondása szerint az ellenzéki oldalon jelenleg is sok nézeteltérés van, a maga részéről a munkavállalók érdekeire helyezi a hangsúlyt. Ebbe beletartozik az MSZP vidéki jelenléte, amiért indokolt több irodát is fenntartani az ország több részén.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!