2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Az energiaválság, az árak 2022. nyári történelmi csúcsra ugrása megváltoztatta az energiafelhasználás szerkezetét. A fosszilis hordozók zöme az oroszokkal szembeni szankciók hatálya alá került, így előtérbe kerültek az addig kevesek kiváltságának számító alternatív energiaforrások.

A napelemek kérdése is fel fog merülni a konferencián
A napelemek kérdése is fel fog merülni a konferencián
Fotó: Depositphotos

Magyarországon a kormányzat szintén ilyen irányú lépéseket tett úgy a lakossági, mind a vállalkozói szféra segítése végett. Az új szabályozás azonban innovatív megoldások mellett az egész ország energiahálózatának megújítását, fejlesztését is megköveteli.

Milyen lehetőségek vannak a megújuló energia tárolására? Hogyan áll a hálózatfejlesztés, ki tudja-e használni a meghirdetett célokat? Hogyan tudják a cégek csökkenteni az energiaköltségeiket? Az új jogi szabályozás mennyire felhasználóbarát? Ezekről a sokakat érintő és érdeklő kérdésekről is beszélgetni fogunk a szektor hazai prominenseivel május 16-án (csütörtökön) az „E” mint energia című konferencia keretében a Krisztina Palace Irodaházban.

Bízunk benne, hogy Önt is vendégeink között láthatjuk majd. A jelentkezéshez, részvételi díjakhoz kattintson ide! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!