<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Magyar Labdarúgó Szövetség a ma kihirdetett veszélyhelyzet miatt hozta meg a döntést, mely meghatározatlan időre szól.

A ma kihirdetett veszélyhelyzet ellenére az esti kupameccsekre még kimehettek a szurkolók, holnaptól azonban minden Magyarországon rendezett focimeccs zárt kapus lesz. A senkit sem meglepő döntést a Magyar Labdarúgó Szövetség az esti órákban közölte a honlapján.

A helyszínen nem, de tévében továbbra is követhetők lesznek a mérkőzések, mert a szűk körű rendezőgárda, a játékosok és a stábtagok mellett az M4 Sport továbbra is forgathat, és a meccseket az m4sport.hu is adja majd.

Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

A felnőtt összecsapások mellett szintén határozatlan ideig szünetelnek a fiatalok programjai, így leáll az óvodásoknak és az általános iskolásoknak szóló OTP Bank Bozsik-program és a középiskolásoknak játéklehetőséget biztosító Fair Play Cup is, valamint lefújták az összes további szociális programot, tornát, fesztivált.

(MLSZ)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.