<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
		


		
		

Műcirkusznak nevezték a kormánypártiak eleinte az ellenzéki előválasztást. Most már világosan látszik, hogy nem volt igazuk, ez véresen komoly és a választók érdeklődését is felkeltette.

Nagy a tétje a 2022-es országgyűlési választásoknak. Az eddig megosztott ellenzék gyakorlatilag esélytelen volt a kiválóan megszervezett Fidesszel szemben. Az ellenzéknek nem volt egységes programja és nem volt Orbánhoz hasonló fajsúlyos jelöltje. Két alapfeltétel hiányzott tehát a kormányváltáshoz. Most viszont új helyzet van. Orbán az utcára vezényelte regimentjét a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony táblákkal, de ezt az akciót lesöpörte az ellenzéki kommunikáció ereje. Úgy tűnik, igazi választási harc van kibontakozóban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.