1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Műcirkusznak nevezték a kormánypártiak eleinte az ellenzéki előválasztást. Most már világosan látszik, hogy nem volt igazuk, ez véresen komoly és a választók érdeklődését is felkeltette.

Nagy a tétje a 2022-es országgyűlési választásoknak. Az eddig megosztott ellenzék gyakorlatilag esélytelen volt a kiválóan megszervezett Fidesszel szemben. Az ellenzéknek nem volt egységes programja és nem volt Orbánhoz hasonló fajsúlyos jelöltje. Két alapfeltétel hiányzott tehát a kormányváltáshoz. Most viszont új helyzet van. Orbán az utcára vezényelte regimentjét a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony táblákkal, de ezt az akciót lesöpörte az ellenzéki kommunikáció ereje. Úgy tűnik, igazi választási harc van kibontakozóban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!