1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Csak hétvégén jut majd ideje igazán ünnepelni a kormányfőnek.

A Blikk szerint a május 31-én 60. születésnapját töltő Orbán Viktor ma nem igazán fog ünnepelni, mert hivatalos találkozókkal tölti a napot, este pedig - természetesen - jelen lesz az Európa Liga a Puskás Arénában rendezendő döntőjén, amelyen az AS Roma és a Sevilla csapnak össze.

A lap értesülései szerint Orbán feleségével és gyermekeivel is csak hétvégén ünnepli majd a jeles napot. Egy családi program azonban nem tűrhetett halasztást.

"Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap. Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom majd az édesanyámat"

- mondta a miniszterelnök a Blikknek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!