<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

"Minden csak drágább, drágább és drágább", mondják a nagybevásárlók a piacon. Megkérdeztük a látogatókat a Nagycsarnokban, és senki sem igazán vidám. 

A vásárlók egyelőre még ragaszkodnak a minőséghez, de egyre kevesebbet vesznek belőle. Van, aki a gyümölcsről mond le lassan, mások a húsról. A növekvő infláció miatt többen új forrást keresnek a tojás beszerzésére, és vidékről járnak fel az olcsóbb helyekre vásárolni. A Nagycsarnokban jártunk, és megkérdeztük a látogatókat, mennyit érzékelnek az inflációról. Az eredmény lesújtó volt. 

Ha tetszett a videó, iratkozzon fel youtube-csatornánkra, hogy mindig értesüljön a legfrissebb riportokról!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.