<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

December 12-éig, vasárnapig – jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón.

Ha szükséges, újabb kapacitásokat is meg tudnak nyitni. Ekként reagált a ma reggeli koronavírus-adatokra Gulyás Gergely a mai Kormányinfón.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az első oltások tekintetében Magyarország az első Európában. Június 10-éig 3 millió 700 ezer ember kapta meg a második oltását, őket külön megkeresik email-ben és arra kérik, hogy a harmadik oltást január közepéig-végéig vegyék fel.

Döntött arról is a kormány, hogy újabb egy héttel meghosszabbítják az oltási akcióhetet, vagyis december 12-éig, vasárnapig, s ezen kívül a településeken oltási akciónapok is jöhetnek.

Az operatív törzs megvizsgálja, hogy az oltási igazolványok érvényessége a harmadik oltáshoz kötődjön.

Gulyás arról is tájékoztatott, hogy a december 13-ai héten 2 millió Pfizer-oltás érkezik, amelyből az 5-11 évesek kaphatnak vakcinát, s a 12 év felettiek számára is van elegendő vakcina. Minden oltóanyagból bőséges a kínálat – a Szputnyik kivételével, ami elfogyott.    

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.