2p

Szinte minden napra jut egy új párt. Most Márki-Zay Péter indította be a kampányát.

Első kongresszusát tartotta szombaton a Márki-Zay Péter volt miniszterelnök-jelölt, hódmezővásárhelyi polgármester nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Néppárt - tudósított a 444. A politikus szerint egészen biztosan van annyi csalódott szavazó, akit ha sikerül összegyűjteniük, akkor akár két mandátum is elérhető a jövő nyári európai parlamenti választáson. Úgy gondolja, hogy a saját választóik fogják vasvillával elkergetni Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát.

A Magyar Hangnak pedig elmondta: arról kell meggyőzni a választókat, hogy ne dőljenek be az álellenzéknek, a hitelességet tekintsék első számú mércének. A tavalyi országgyűlési választáson még az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként indult politikussal szóba került a Vona Gábor által alapított Második Reformkor párt is. – Vona Gábor rendkívül tehetséges politikus, nagyon jól kommunikál – a Fidesztől egy igen okos húzás, hogy elővették a kalapból – vélekedett Márki-Zay Péter.

Az új pártról már az év elején lehetett tudni, hogy az önkormányzati választáson nem, csak az EP-választáson méretteti majd meg magát jövőre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!