2018. november 28. 15:44
mfor.hu

A kormány nem hagyja szó nélkül a brüsszeli Orbán-kritikus furgont.

Fotó: Baka F. Zoltán / mfor.hu Fotó: Baka F. Zoltán / mfor.hu

A fenti látvány fogadta a Kormányinfóról távozó újságírókat szerda délután. A Verhofstadt-kritikus budapesti furgon a november elején debütált Orbán-kritikus brüsszeli furgonra ad választ.

"Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta - de Guy Verhofstadt azt mondja, "nincs migrációs krízis." Ez őrültség!" - áll felirat a belga politikus fotója mellett.

Az első csapást adó emlékezetes, mozgó óriásplakát "Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát" felirattal írta le Orbán Viktor EU-politikáját. A hirdetést a jövő évi európai parlamenti választásokra ráfordulva rendelte meg Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője, azzal, hogy megelégelte az EU alapértékei elleni magyarországi támadásokat és a közpénzből finanszírozott médiahadjáratot a párt képviselői ellen, ezért így válaszolnak a magyar kormánynak.

A válaszcsapás sem váratott sokat magára.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.