2018. november 28. 15:44
mfor.hu

A kormány nem hagyja szó nélkül a brüsszeli Orbán-kritikus furgont.

Fotó: Baka F. Zoltán / mfor.hu Fotó: Baka F. Zoltán / mfor.hu

A fenti látvány fogadta a Kormányinfóról távozó újságírókat szerda délután. A Verhofstadt-kritikus budapesti furgon a november elején debütált Orbán-kritikus brüsszeli furgonra ad választ.

"Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta - de Guy Verhofstadt azt mondja, "nincs migrációs krízis." Ez őrültség!" - áll felirat a belga politikus fotója mellett.

Az első csapást adó emlékezetes, mozgó óriásplakát "Először elteszi a pénzünket, majd le akarja rombolni Európát" felirattal írta le Orbán Viktor EU-politikáját. A hirdetést a jövő évi európai parlamenti választásokra ráfordulva rendelte meg Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője, azzal, hogy megelégelte az EU alapértékei elleni magyarországi támadásokat és a közpénzből finanszírozott médiahadjáratot a párt képviselői ellen, ezért így válaszolnak a magyar kormánynak.

A válaszcsapás sem váratott sokat magára.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.