1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Csak bérgép, nem az övék.

Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea szombat délelőtt a szegedi repülőtéren egy fekete helikopterből szállt ki, az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérgépet két sötétített üvegű Mercedes, egy kisbusz és egy szedán várta - írta olvasója beszámolójára hivatkozva Telex.

Az olvasó azt írta, utolsóként Mészáros szállt be a kocsiba. Ő azért nem tudott közel menni, mert testőrök vették körbe a helikoptert.

A helyszínen lévő külföldi vendégek a lapnak azt mondták, két férfit és két nőt láttak beszállni a Mercedesbe, egyikük megerősítette, hogy Várkonyi Andreát látta. Egy dolgozó látta kihajtani az autókat - bár az elsötétített üveg miatt nem tudta, kik ülnek benne -, és elmondta, legutóbb, mikor tavasszal ballagásra érkezett Mészáros és Várkonyi, két ilyen autót látott a reptéren.

Várkonyi Andrea amúgy szegedi születésű.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!