<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Szerinte a miniszterelnök nem is az adócsökkentést pártolja.

Orbán Viktor péntek reggeli, Kossuth rádiós interjújában egyebek mellett arról beszélt, hogy ő és a kormánya az adócsökkentés pártján van az adóemelő baloldallal szemben.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke erre reagálva posztolt a Facebookra, miszerint Orbán hazudik, mert "a fizetésünk közel fele adó, amit elvesz a kormány. Ha megtankoljuk az autót, a 480 forintos benzin fele adó, amit elvesz a kormány. Ha bemegyünk a boltba, a legszegényebb is fizetheti Európa legmagasabb, 27 százalékos áfáját, amit elvesz a kormány."

Tovább is folytatta még:

Jakab összesen négyszer hazugozta le posztjában a miniszterelnököt, ami még visszafogott teljesítménynek is tűnik.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.