<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
mfor.hu

Már a svájci védettségi igazolást is elfogadják a magyar hatóságok.

A tegnapi Magyar Közlönyben megjelent külügyminisztériumi rendelet értelmében Svájc is bekerült azon országok - például Románia - közé, amelyek által kiállított védettségi igazolást elfogadják a magyar hatóságok.

Dugó Hegyeshalomnál. (MTI/Vasvári Tamás)Dugó Hegyeshalomnál. (MTI/Vasvári Tamás)

Mivel a rendelet a mai naptól hatályos, így már nincs akadálya annak, hogy a Svájci Államszövetség állampolgára akadály nélkül átlépje a magyar határt a védettségi okmány birtokában.

A magyar kormány konzuli szolgálatának tájékoztatása szerint a kétoldalú megállapodásoknak köszönhetően jelenleg 18 országba utazhatnak a magyar állampolgárok a védettségi igazolványaikkal. Ezek között természetesen vannak európai uniós országok, ahová az eu-s igazolvány birtokában történhet meg a határátlépés.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.