2019. október 13. 11:03
mfor.hu

Tarlós István kihívója elmondása szerint komoly téttel fogadott arra, hogy győzni fog.

Leadta szavazatát Karácsony Gergely is. Tarlós István legesélyesebb főpolgármesteri kihívója fotós, videós dokumentációt osztott meg erről Facebook-oldalán:

A voksolás után Karácsony röviden beszélt az őt váró újságírókkal. Azt mondta, hogy ez a nap a budapestiek napja lesz, a választás tétje az, hogy a budapestiek visszaszerzik-e a városukat. Azzal folytatta, hogy ő örül a megelőző önkormányzati választásokhoz képest jóval nagyobb részvételnek, majd megismételte, hogy ez semmiképpen sem az ő napja vagy az ellenzék és az ellenzéki jelöltek napja, hanem a budapestieké.

Az elmúlt 9 évről azt mondta, hogy egyre inkább kicsúszott a budapestiek kezéből a város, a főváros vezetése folyamatosan engedett a kormánynak, és annak a politikának, ami csorbította az önkormányzatok lehetőségeit - most viszont itt a lehetőség, hogy ezen változtassanak.

Karácsony aztán megköszönte mindenkinek a támogatást, de elsősorban azoknak mondott köszönetet, akik ma élnek a demokratikus jogukkal, és a változásra szavaznak.
 
Újságírói kérdésre felelve azt mondta, semmit sem tartana kudarcnak a mai napon, mert már megváltoztatták az ellenzéki politkát, és képesek voltak létrehozni az ellenzéki egységet. Azt is megkérdezték tőle, mit gondol, este ünnepelni fog-e, mire Karácsony azt felelte: komoly téttel fogadott arra, hogy győzni fog.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.