2p

Tarlós István kihívója elmondása szerint komoly téttel fogadott arra, hogy győzni fog.

Leadta szavazatát Karácsony Gergely is. Tarlós István legesélyesebb főpolgármesteri kihívója fotós, videós dokumentációt osztott meg erről Facebook-oldalán:

A voksolás után Karácsony röviden beszélt az őt váró újságírókkal. Azt mondta, hogy ez a nap a budapestiek napja lesz, a választás tétje az, hogy a budapestiek visszaszerzik-e a városukat. Azzal folytatta, hogy ő örül a megelőző önkormányzati választásokhoz képest jóval nagyobb részvételnek, majd megismételte, hogy ez semmiképpen sem az ő napja vagy az ellenzék és az ellenzéki jelöltek napja, hanem a budapestieké.

Az elmúlt 9 évről azt mondta, hogy egyre inkább kicsúszott a budapestiek kezéből a város, a főváros vezetése folyamatosan engedett a kormánynak, és annak a politikának, ami csorbította az önkormányzatok lehetőségeit - most viszont itt a lehetőség, hogy ezen változtassanak.

Karácsony aztán megköszönte mindenkinek a támogatást, de elsősorban azoknak mondott köszönetet, akik ma élnek a demokratikus jogukkal, és a változásra szavaznak.
 
Újságírói kérdésre felelve azt mondta, semmit sem tartana kudarcnak a mai napon, mert már megváltoztatták az ellenzéki politkát, és képesek voltak létrehozni az ellenzéki egységet. Azt is megkérdezték tőle, mit gondol, este ünnepelni fog-e, mire Karácsony azt felelte: komoly téttel fogadott arra, hogy győzni fog.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!