<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem tudják, mi lesz a következő hónapokban, teljesen tanácstalanok az emberek. Helyszíni riport.

Megdöbbenve, szomorúan és értetlenül állnak a katás munkavállalók szinte teljes ellehetetlenítésük (de minimum nehéz helyzetbe hozásuk) előtt, amit ma megszavazott az Országgyűlés. Nem tudják, mi lesz, van, aki külföldre költözne, mások a családjukért aggódnak, és sokan azt mondják, csak dolgozni szeretnének ugyanúgy, ahogy eddig. Ma a Kossuth téren és a Margit hídnál is tüntettek Budapesten – megkérdeztük őket, mit gondolnak, és mihez kezdenek majd. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.