<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Kedden a gazdaságvédelmi operatív törzs ülése után újabb bejelentések érkeznek. 

A gazdaságvédelmi operatív törzs keddi ülésén a pénzügyek intézésének terheit csökkentő javaslatok lesznek terítéken - derül ki Varga Mihály pénzügyminiszter friss Facebook-videójából. 

Fotó: MTIFotó: MTI

A miniszter felidézte: a gazdasági operatív törzs 44 javaslata léphetett már ki a papírokból a valóságba és további 20 javaslat hamarosan a szabályozás részévé válik. Felidézett néhányat a már elfogadott javaslatokból, így a hitelmoratórium meghosszabbítását, a nehéz helyzetbe került turisztikai vállalkozásoknak bevezetett kedvezményes hitelt, vagy épp az egyik legbonyolultabb adóadminisztrációs teher, a feltöltési kötelezettség eltörlését.

Kedden pedig további intézkedésekről döntenek. Varga Mihály szerint ezzel a pénzügyek intézését gyorsítják és - reményeik szerint - teszik majd olcsóbbá. Ezzel nemcsak a gazdaság újraindulását, hanem a járvány elleni védekezést is támogatják majd. A kevesebb készpénz-használat, az online ügyintézés erősítése ugyanis kevesebb személyes kontaktust jelent. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.