2018. november 30. 09:40

Jövő héten Magyarországra látogat Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter, értesült a privátbankár.hu. A szociáldemokrata politikus már több alkalommal élesen bírálta a magyar kormányt. Legutóbb az ellen emelte fel a hangját, hogy Magyarország menedékjogot adott a volt macedón miniszterelnöknek, Nikola Gruevszkinek.

Michael Roth. (Forrás: Facebook) Michael Roth. (Forrás: Facebook)

A privátbankár.hu információi szerint jövő héten Budapesten vendégeskedik Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter.

A kormánnyal is tárgyalhat

A politikus a Német-Magyar Fórum: Fiatalság. Párbeszéd. Jövő című eseményre érkezik, amelyre kedden és szerdán kerül sor az Andrássy Egyetem szervezésében. A hírportál szerint a vizit keretében a magyar kormány képviselőivel is szeretne külön egyeztetni.

Michael Roth a Német Szociáldemokrata Párt politikusa. 1998 óta tagja a német parlamentnek, 2013 decembere óta pedig államminiszter (a külügyminisztérium Európa ügyi államtitkára), azaz már a harmadik Merkel-kormánynak is tagja volt.

Az államminiszter korábban több alkalommal élesen bírálta az Orbán-kormányt – legutóbb például azért, mert befogadta a hazájában korrupció miatt jogerősen elítélt volt macedón miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit.

További részleteket itt olvashat.

(Privátbankár.hu)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.