TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Jövő héten Magyarországra látogat Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter, értesült a privátbankár.hu. A szociáldemokrata politikus már több alkalommal élesen bírálta a magyar kormányt. Legutóbb az ellen emelte fel a hangját, hogy Magyarország menedékjogot adott a volt macedón miniszterelnöknek, Nikola Gruevszkinek.

Michael Roth. (Forrás: Facebook) Michael Roth. (Forrás: Facebook)

A privátbankár.hu információi szerint jövő héten Budapesten vendégeskedik Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter.

A kormánnyal is tárgyalhat

A politikus a Német-Magyar Fórum: Fiatalság. Párbeszéd. Jövő című eseményre érkezik, amelyre kedden és szerdán kerül sor az Andrássy Egyetem szervezésében. A hírportál szerint a vizit keretében a magyar kormány képviselőivel is szeretne külön egyeztetni.

Michael Roth a Német Szociáldemokrata Párt politikusa. 1998 óta tagja a német parlamentnek, 2013 decembere óta pedig államminiszter (a külügyminisztérium Európa ügyi államtitkára), azaz már a harmadik Merkel-kormánynak is tagja volt.

Az államminiszter korábban több alkalommal élesen bírálta az Orbán-kormányt – legutóbb például azért, mert befogadta a hazájában korrupció miatt jogerősen elítélt volt macedón miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit.

További részleteket itt olvashat.

(Privátbankár.hu)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.