1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Július 17-én kezdődik a vízilabda világbajnokság Fukuokában, így aligha lehetett volna illetékesebb személlyel latolgatni az esélyeket a lapcsoportunk által ezúttal online rendezett Klasszis Klubban, mint a háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával. Aki ugyanakkor arról is elmondta a véleményét, hogy lehet-e újabb polós aranycsapat, valamint, hogy rendezhet-e valaha olimpiát Magyarország. De a manapság vélhetően mindenkit érintő témákban - Covid, háború, infláció - is megnyilatkozott. Ha  szeretné visszanézni a beszélgetést, vagy azt esetleg elmulasztotta, most megteheti.

Beszámolók a korábbi Klasszis Klub rendezvényeinkről:

(Csabai Károly szerzői oldala itt érhető el.)

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!