2p

Az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvényének, a Klasszis Klubnak a fókuszában olyan aktuális kérdések állnak majd, mint az ársapkák, az uniós pénzek, valamint a költségvetés.

A fogyasztói árak az egekben, a magyar infláció Európa-bajnok, a kökltségvetésben tetemes űr tátong, miközben az uniós pénzekért folytatott küzdelemben nem látszik egyelőre a fény az alagút végén - továbbra is megjósolhatatlan, mikor juthat hozzá Magyarország a felfüggesztett uniós forrásokhoz. De milyen jövő vár hazánkra amennyiben ez a helyzet még hónapok fennáll, vagy ha jókora késéssel érkeznek meg az uniós források? Lehet-e olyan összeg, melyről a kormány inkább lemond annak érdekében, hogy ne kelljen az uniós elvárásoknak megfelelnie (pl. az Erasmus-pénzek)?

Vajon velünk maradnak-e idén is az ársapkák és milyen hatása lehet azok kivezetésének? Egyáltalán megfelelően kezelte/kezeli-e az Orbán-kormány az elmúlt egy év egyre nagyobb kihívásait?

Többek között ezek is terítékre kerülnek majd az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvényén a Klasszis Klubban, ahol Dobrev Klára, európai parlamenti képviselő, az árnyékkormány miniszterelnöke lesz a vendégünk.

Dobrev Klára lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: Mfor/Izsó Márton
Dobrev Klára lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: Mfor/Izsó Márton

Noha a gazdaság kerül fókuszba, nem mehetünk el szó nélkül az Orbán-kormány konfrontatív uniós politikája és a 2024-es év mellett sem, amikor önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Vajon hova sodorja Magyarországot a különutas politika és lehet-e az önkormányzatok vezetése ellenzéki túlsúlyban?

A mintegy egyórásra tervezett beszélgetés során azonban nemcsak mi tesszük fel kérdéseinket a vendégünknek, erre olvasóinknak, nézőinknek is lesz lehetőségük az adás alatt chaten, valamint előzetesen a [email protected] címre is elküldhetik kérdéseiket.

A május 10-én, szerdán 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg.

Regisztráljon most! >>>

Korábbi Klasszis Klubunk beszámolói:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!