2p

Évértékelő, évzáró, jövőbe tekintő podcastadással zárjuk a 2022-es évet. A Klasszis podcast-csatornán futó Közbeszéd című műsorban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő, Gáspár András lapigazgató, Király Béla, újságíró és Székely Sarolta felelős szerkesztő próbálja meg a lehetetlent, kiértékelni és összefoglalni egy rendkívül összetett és eseménydús évet.

Mi más lehetne az év utolsó podcastjének a témája, mint a mögöttünk hagyott év?! Így hát a Klasszis podcast-csatornán futó, az Mfor.hu Közbeszéd című műsorában kollégáink próbálják meg ezt az elképesztően eseménydús, ám cseppet sem pozitív és jó hangulatú évet értékelni. A beszélgetés során az év főbb eseményeit veszik górcső alá, többek között szóba kerül:

  • az áprilisi választás eredmény,
  • az infláció,
  • az ellenzék és az árnyékkormány,
  • az Orbán-kormány nemzetközi magatartása és kelet-nyugati politikája.

Az Mfor.hu Közbeszéd című műsorának e heti résztvevői: Csabai Károly, Gáspár András, Székely Sarolta és Király Béla. Fotó: Mfor /Izsó Márton Artúr
Az Mfor.hu Közbeszéd című műsorának e heti résztvevői: Csabai Károly, Gáspár András, Székely Sarolta és Király Béla. Fotó: Mfor /Izsó Márton Artúr

A mögöttünk hagyott hónapok kiértékelése mellett előre is tekintettek kollégáink. Csabai Károly főszerkesztő, Gáspár András lapigazgató, Király Béla újságíró, valamint Székely Sarolta felelős szerkesztő elmondja milyen év lehet 2023, meddig maradhatnak velünk az ársapkák és azt is, hogy véleményük szerint elhozza-e az új év a békét vagy a tűzszünetet az ukrán háborúban.

A beszélgetést december 21-én rögzítettük.

Hogyan hallgassunk podcastet?

A podcastet a fenti lejátszóval az mfor.hu és a privatbankar.hu oldalán is meghallgathatja.

Az optimális podcast-élményhez a podkaszt.hu korábbi leírását idézzük.

A podkaszt lételeme hogy nem kell helyhez kötve hallgatni. Ezért legjobb élményt a eszközökön nyújtják, legyen az akár telefon, akár tablet. Ebből kifolyólag az ezen eszközökre írt programok is nyújtják a legtöbb szolgáltatást. Például:

- Saját kereshető adatbázis
- Lassított / gyorsított lejátszási sebesség
- Könyvjelzők, fejezetek
- Adásnaplók megjelenítése

Ezeket szinte az összes nagyobb lejátszó tudja, de attól függően hogy milyen eszközön szeretnéd hallgatni,  itt találhatsz párat induláshoz >>

Ezekben a lejátszókban megtalál minket Klasszis podcast néven! Május 10-étől kéthetente új adásainkkal is találkozhat ezeken a linkeken. Addig is:

A műsor oldala az Anchor FM-en >>

Kövessen és hallgasson minket Spotify-on! >>

Podcastünk az Apple Podcasts-en >>

A podcast RSS feedje itt található >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!